Uitnodiging: kom luisteren uit, over en voor Haïti
Door: Margot de Greef
Blijf op de hoogte en volg Margot
24 September 2011 | Nederland, Twijzel
Zoals eerder geschreven, zou er een afvaardiging van KDRe naar Nederland komen. Gisteren heb ik Garly Michel en Cher Frère Fortuné van het vliegveld gehaald. De komende twee weken hopen we met z’n drieën op verschillende scholen en kerken te vertellen over Haïti; de situatie, ontwikkelingswerk, de rol van geloof, cultuur, wederopbouw na de aardbeving, maar vooral ook concreet wat er is gebeurd met de giften en wat er hopelijk nog gaat gebeuren.
Wij zien u graag tijdens een van onze bijeenkomsten. U bent van harte welkom om uit eerste hand meer te horen uit en over Haïti! Beide heren zullen het erg op prijs stellen om u te ontmoeten en een realistisch beeld te kunnen geven van hun land en de hulpverlening, voor al de mensen in Nederland die zo betrokken zijn bij Haïti.
Hopelijk tot ziens op een van onderstaande plaatsen en tijden:
Zondag 25 september, 10:00 uur, CGK Hilversum (Pniël). Adres: Van Ghentlaan 47, 1215 PN Hilversum.
Maandag 26 september, 19:30 uur, CGK Opperdoes. Adres: Noorderpad 51, 1674 NT Opperdoes.
Dinsdag 27 september, 19:45 uur, CGK Veenwouden. Adres: Stationsweg 3A, 9269 PG Veenwouden.
Woensdag 28 september, 15:00 uur, CGK Surhuisterveen (Ichtus). Adres: De Dellen 48, 9231 EC Surhuisterveen.
Woensdag 28 september, 20:00 uur, CGK Spijkenisse (De Ark). Adres: Voorstraat 8, 3201 BB Spijkenisse.
Vrijdag 30 september, 19:30 uur, CGK Drogeham (Maranatha). Adres: Lytsewei 22, 9289 LB Drogeham.
Dinsdag 4 oktober, 19:30 uur, CGK Haarlem (Goede Herderkerk). Adres: Rechthuisstraat 9, 2024 EC Haarlem.
Donderdag 6 oktober, 19:45 uur, CGK Almelo (Eben Haëzer). Adres: Hofkampstraat 41, 7607 NB Almelo.
Meer informatie over KDRe is te vinden op www.kdre.org.
30 September 2011 - 23:31
Sietze Vd Velde:
Via deze uitnodiging dus ;)